Everest puja al 'Mou-te' el seu psicorock enèrgic


Temes relacionats

Els Celesta més madurs presenten al 'Mou-te' un avanç del seu primer disc (16/abr/12)

Ja es coneix el cartell de la 6a edició del 'Mou-te' (28/mar/12)


  • Comparteix:

L'energia i la particular visió del rock del grup santcugatenc Everest han protagonitzat el concert d'aquest divendres del cicle musical 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Everest ha pujat a l'escenari del Casal de Cultura de Mira-sol el seu psicorock, influència de les gran bandes de rock i funk dels 70. La formació ha estat acompanyada per una vuitantena de persones i El apuntador com a teloners.

Les influències d'Everest van dels clàssics com Deep Purple i Led Zeppelin a bandes contemporànies com Rage Against the Machine amb algunes pinzellades de jazz. Un tribut al rock dels 70 que la banda defineix com psicorock. Ho ha explicat el cantant, Nathan Ridley, a Cugat.cat

Nathan Ridley

Tenim una definició que és psicorock. Inclou funk i rock.


Everest ha defensat amb autoritat sobre l'escenari els seus temes propis en anglès com 'Light it', 'Money', 'Jazzmin' i 'Revofunktion'. Un concert amb molta energia i moviment que ha donat el protagonisme a les guitarres, el saxo i les diferents tessitures de la veu del seu cantant.

Abans, El apuntador ha escalfat els motors del concert amb una mostra de la seva primera maqueta 'La cumparsita' i la seva fusió de cant gutural amb cant més melòdic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.