Blues i rumba protagonitzen la 2a edició del Pícnic Musical


Temes relacionats

Els jardins del Monestir s'omplen de música i santcugatencs en la 1a edició del Pícnic Musical (15/mai/11)


  • Comparteix:

L'edició passada del Pícnic Musical va gaudir de molta participació

L'edició passada del Pícnic Musical va gaudir de molta participació

Els jardins del Monestir acullen aquest diumenge la 2a edició del Pícnic Musical, dedicat enguany al blues i la rumba. Les formacions Blas Picón & The Junk Express i Set de Rumba seran les encarregades d'amenitzar aquesta jornada a la fresca. La jornada comptarà també amb una mostra d'artesania jove organitzada pel Casal de Joves TorreBlanca.

La jornada començarà a la una del migdia amb l'actuació de la formació de blues Blas Picón & The Junk Express. Al punt de les tres serà el torn de Set de Rumba, un grup de rumba que oferirà un concert tribut a Gato Pérez.

Es tracta de la 2a edició del Pícnic Musical que organitza la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) als jardins del Monestir, després de la bona experiència de l'any anterior.

L'organització, que convidarà els assistents a vermut, proposa als santcugatencs portar el seu propi dinar. A més, durant tota la jornada es podrà gaudir de la mostra d'artesania jove que organitza el Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.