Els paisatges de l'Empordà de Lluís Roura aterren a la sala Rusiñol


  • Comparteix:

Una de les peces de la mostra

Una de les peces de la mostra

El pintor de l'Escala Lluís Roura inaugura aquest divendres l'exposició 'Les quatre estacions' a la sala Rusiñol. Es tracta de quatre olis sobre tela de gran format pintats a finals dels anys setanta del segle passat que reflecteixen paisatges de l'Empordà, acompanyats d'una altra peça que les complementa. La galeria de la família Cabanas celebra amb aquesta mostra el 26è aniversari de la sala.

Roura ha explicat que són peces de dos metres per dos metres que van causar un gran impacte el 1979, quan va pintar-les, i que des de llavors s'han exposat arreu amb gran èxit. El pintor establert a l'Escala ha destacat el seu amor per la llum i la força dels paisatges empordanesos i que segueix traslladant als quadres que pinta a l'actualitat.

Lluis Roura

Confio que els santcugatencs captin la força i la llum de l'Empordà.



La inauguració començarà a dos quarts de vuit de la tarda amb una presentació a càrrec del crític d'art Josep Maria Cadena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.