Les titelles de Pa Sucat aterren al Casal de les Planes


  • Comparteix:

Tòfol a la ciutat presenta les diferències entre camp i ciutat / Font: Pasucat.cat

Tòfol a la ciutat presenta les diferències entre camp i ciutat / Font: Pasucat.cat

Les diferències entre el camp i la ciutat es posen de manifest a l'espectacle 'L'aventura de Tòfol a la ciutat' que arriba aquest diumenge al Casal de les Planes. La companyia Pa Sucat proposa un espectacle per a nens d'entre tres i vuit anys que parla de les aventures del seu personatge principal: el Tòfol. La cita és a les dotze del migdia i l'entrada té un preu de tres euros.

'L'aventura de Tòfol a la ciutat' explica les peripècies del jove Tòfol en arribar de la seva granja a la ciutat per ajudar als seus tiets.

Amb una estètica inspirada en el món de les joguines, el muntatge transporta l'espectador fins a l'interior d’una sala de jocs per fer-lo participar activament de l'obra.

La cita, emmarcada dins la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), tindrà lloc al Casal de les Planes a les dotze del migdia. L'entrada té un preu de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.