La Festa Major Alternativa tornarà a la plaça de Pep Ventura


  • Comparteix:

Batucada en el pregó de la Festa Major Alternativa del 2011

Batucada en el pregó de la Festa Major Alternativa del 2011

Sant Cugat viurà la Festa Major Alternativa els dies 28, 29 i 30 de juny a la plaça de Pep Ventura amb un ampli programa que inclourà música local i actes de denúncia contra la crisi i retallades socials. Els organitzadors de la festa es feliciten pel debat ciutadà sobre la Festa Major que obre aquest divendres l'Ajuntament, tot esperant que el consistori faci una escolta activa de les aportacions ciutadanes.

Les activitats de la Festa Major Alternativa, que continuaran amb el format dels anys anteriors, es mouran entre tallers adreçats als més petits, obres de teatre, tallers per a gent gran, sopars i concerts.

Les actuacions musicals se centraran a donar veu als grups locals per promoure la musica de la ciutat. El punt fort de la festa d'enguany serà la crítica a la crisi i les retallades socials. Els actes reivindicatius, que encara estan pendents de concreció, abordaran els drets dels treballadors.

Sobre el debat ciutadà de la Festa Major, el portaveu de l'organització, Xavier Segura, ha encoratjat l'Ajuntament a posar en pràctica les aportacions ciutadanes. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Segura

La iniciativa em sembla una bona idea però falta saber la resposta de la gent i la capacitat d'escolta dels organitzadors






La plaça de Pep Ventura acollirà de nou les activitats de la Festa Major Alternativa de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.