Els tallers de Teatre Sílvia Servan fan un pas endavant en la seva programació estiuenca


  • Comparteix:

Els tallers de Teatre Sílvia Servan amplien la seva oferta estiuenca organitzant unes colònies per als seus alumnes i xerrades obertes a tothom. Enguany, incorporen, als seus habituals casals d'estiu, un curs intensiu de teatre pensat per a adults. Una vegada més, els seus alumnes pujaran a l'escenari per mostrar les seves qualitats interpretatives.

Els casals d'estiu, pensats per a nois i noies d'entre set i 16 anys, es divideixen en la primera i la segona quinzena de juliol i treballaran diverses tècniques com la improvisació, el clown, el cant i la pantomima, entre d'altres. Les sessions seran al matí, de les nou fins a dos quarts de dues del migdia, i la inscripció té un preu de 150 euros per als 15 dies de durada.

Enguany, però, s'ofereix l'oportunitat per endinsar-se més en el món del teatre a través d'una setmana de convivència a la casa de colònies Mas Po-Canyadó, ubicada prop de Tiana, al Maresme. L'estada serà la segona setmana de juliol i té un preu de 350 euros i les places són limitades.

La coordinadora dels tallers, Marta Uxan, explica què s'hi farà.

Marta Uxan

Serà tota una setmana de teatre i altres activitats. Però l'objectiu és que els nanos se submergeixin en una estada teatral.


Dissabte de la setmana vinent tindrà lloc la primera xerrada oberta al públic i comptarà amb la presència de l'escenògraf santcugatenc Eloi Ysàs. Una setmana després, l'actriu, també santcugatenca, Marta Angelat parlarà de la seva experiència al món del teatre. Les dues sessions són gratuïtes i tindran lloc al teatre La Unió a partir de dos quarts de set de la tarda.

L'altre coordinador dels tallers, Roger Casadellà, explica la intenció d'aquestes propostes.

Roger Casadellà

Aprofundir en el fet teatral amb diferents punts de vista d'aquest món. Estan pensats per a tothom, no només per als nostres alumnes.


Enguany, l'entitat també ha organitzat un curs teatral enfocat per a adults que s'allargarà tot el juliol i es presenta en dos grups, de dilluns a dijous de set de la tarda a nou del vespre.

Les mostres dels grup de teatre comencen el tercer divendres d'aquest mes amb el grup d'adults del tercer nivell que oferiran l'espectacle R.I.P, escrit pels mateixos alumnes. La següent cita serà el segon diumenge de juny amb l'actuació de nens i joves. La darrera mostra serà del grup d'adults i del grup de Joves Jubilats de l'Ateneu el quart divendres també de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.