'American pie' es retroba amb els cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell del film / Font: Google

Cartell del film / Font: Google

La quarta entrega de la comèdia americana 'American Pie' arriba aquest divendres a les pantalles dels cinemes locals. Els Yelmo també projectaran 'El sexo de los ángeles' i 'Los diarios del ron', basada en el llibre del mateix nom escrit per Hunter S. Thompson.

La comèdia americana més famosa dels últims anys estrena nova seqüela amb 'American Pie: El reencuentro', que Universal Pictures estava preparant des del 2008. La nova pel·lícula mostra una reunió de cap de setmana entre els personatges que descobriran que amb el pas dels anys moltes coses han canviat però que l'amistat entre ells continua.

'Los diarios del ron' és altra de les estrenes principals d'aquest divendres. La cinta està basada en un llibre inscrit en la corrent literària de la contracultura a nord-americana. La història mostra un escriptor que ha començat a treballar com a redactor per a un periòdic del Carib. El seu nou ambient, a poc a poc, comença a enrarir-se i apareixeran sentiments com amor, enveja i gelosia.

L'amor i el sexe quedarà retratat a la pel·lícula 'El sexo de los ángeles'. El film és la història d'una parella de joves que entrarà en crisis amb l'aparició en escena de Rai, un noi que intentarà trencar l'amor entre la parella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.