El Casal de Mira-sol es queda petit en la representació d''El conte de l'Eriçó Bru'


Temes relacionats

Grans i petits viatgen a l'Índia amb la dansa de 'Balbir, el meu avi' (29/abr/12)

Mira-sol Teatre transporta el públic santcugatenc a la Catalunya de Sagarra (19/mar/12)


  • Comparteix:

L'espectacle ha esgotat les entrades del Casal de Mira-sol

L'espectacle ha esgotat les entrades del Casal de Mira-sol

La companyia Xerramequ Tiquis Miquis ha transportat aquest diumenge els més menuts de casa al món de l'Eriçó Bru i el Mussol Pot amb l'espectacle infantil 'El conte de l'Eriçó Bru'. A ritme de pop-rock i amb una posada en escena on els petits eren els principals protagonistes, l'espectacle ha exhaurit les entrades del Casal de Mira-sol, que s'ha quedat petit per a l'ocasió.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

En Bru és un eriçó que té problemes de socialització per culpa de les seves pues. A la recerca d'un amic a qui poder abraçar sense fer-li mal, en Bru emprèn una aventura més enllà del bosc que el portarà a descobrir que en la diferència es troba la virtut. En dóna més detalls el component de la companyia Xerramequ Tiquis Miquis Marc Serrats en declaracions a Cugat.cat.

Marc Serrats

Hi ha una sèrie de contes, com aquest, on triomfa el bon cor i on es descobreix que en la diferència hi ha la virtut.



A través de la conducció de Jordi Torres, la guitarra i la veu de Marc Serrats, el baix d'Albert Vila i la bateria de Xarli Oliver; la companyia ha fet les delícies de grans i petits durant l'hora que ha durat el musical.

Amb composicions properes al pop amb tocs de jazz i unes melodies ben conegudes pels més menuts, l'espectacle ha comptat constantment amb la participació dels petits que han cantat i ballat durant tota l'actuació.

Públic

Ens ha agradat molt i hem gaudit molt. / El que més m'ha agradat ha estat el moment de la lluna. / M'ha agradat molt quan han sortit les motos.



Basat en el conte homònim d'Anna Musons i Maria Beitia, 'El conte de l'Eriçó Bru' és una oda a la diversitat i les bones intencions que ja ha venut més de 2.000 còpies.

Xerramequ Tiquis Miquis, juntament amb el col·lectiu IntrèpidBus, estan immersos en la creació del que serà el seu proper projecte 'Lua, històries per dormir', tres petits contes acompanyats de música adreçats a nens d'entre zero i cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.