Els Gausacs, a punt per la diada de Sant Ponç que tancarà la Quinzena Verda


  • Comparteix:

Cartell de la diada

Cartell de la diada

Els Castellers de Sant Cugat encaren la recta final de la Quinzena Verda amb un seguit d'activitats que culminaran amb l'actuació de Sant Ponç aquest diumenge. Els Camises Verdes recorreran dissabte i diumenge els carrers de la ciutat en cercavila i oferiran dues actuacions acompanyats d'altres colles castelleres. A més, dissabte a la nit un sopar popular i un concert donaran el to festiu a la cita.

Dissabte, la festa s'allargarà tota la tarda i començarà amb una cercavila que sortirà de la plaça de Doctor Galtés i es dirigirà cap els Quatre Cantons, s'enfilarà cap a la plaça de Sant Pere per després baixar pel carrer Major fins a la plaça d'Octavià i finalitzar a la plaça del Rei. Aquí tindrà lloc, a les set de la tarda, l'actuació de vigílies de Sant Ponç, que serà conjunta amb el Xicots de Vilafranca.

A les nou del vespre, al mateix emplaçament, hi haurà un sopar popular que precedirà l'actuació de la formació Coficks Rovers i una sessió de DJ.

Diumenge a les nou del matí, els camises verdes es donaran cita al local social de l'entitat d'on sortiran en cercavila pels carrers del centre de la ciutat. A un quart de dotze, es trobaran de nou a la seu de la colla, al carrer de Sant Maria, des d'on es dirigiran cap a la plaça d'Octavià.

Al punt del migdia, hi haurà l'actuació de sant Ponç, que serà conjunta amb els Castellers de Sabadell i els Nens del Vendrell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.