Un projecte epistolar posa en contacte els alumnes del Triangle amb dues escoles d'art


  • Comparteix:

Anterior mostra dels tallers del Triangle

Anterior mostra dels tallers del Triangle

L'escola d'art El Triangle ha posat en marxa un projecte epistolar entre els seus alumnes i els estudiants de les escoles d'art Eart, de Barcelona, i l'Illa, de Sabadell. Es tracta d'establir comunicació a través de cartes per estimular la creativitat i establir lligams entre els nois i noies.

A les missives els alumnes s'expliquen què fan, com és la seva escola i en quins treballs artístics estan treballant. La intenció és establir una comunicació fluïda d'idees i propostes que serveixi com a estímul a les diverses parts implicades ja que cada comunicació haurà de ser resposta.

El professor del Triangle i també de l'escola d'art Eart, Oriol Garriga, ha explicat per què s'ha triat la carta com a mitjà de comunicació.

Oriol Garriga

És un mitjà que ara s'usa poc. Ens feia gràcia que els nanos gaudissin amb el procés que comporta enviar una carta i rebre resposta.







La iniciativa està pensada per als alumnes dels tallers infantils de les tres escoles d'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.