Antoni Besses fa parada a Valldoreix abans de la seva actuació al Palau de la Música


Temes relacionats

Maria Coma aterra avui a la Nau de Cultura de Valldoreix ( 4/mai/12)

Els Catarres més 'bandarres' s'estrenen a Valldoreix (16/abr/12)

L'activisme musical de Feliu Ventura trepitja fort a Valldoreix, amb la seva actuació (11/feb/12)


  • Comparteix:

Antoni Besses és pianista i compositor / Font: Elter.net

Antoni Besses és pianista i compositor / Font: Elter.net

El pianista i compositor Antoni Besses actua aquest diumenge a la Nau de Cultura de Valldoreix per oferir un concert basat d'estàndards de la música clàssica. El concertista interpretarà temes de Mozart, Brahms i Chopin, en una actuació que serà el preludi de la seva gira internacional. La vetllada començarà a les set de la tarda i l'entrada té un preu de cinc euros.

La Nau de Cultura de Valldoreix acull aquest diumenge el concertista i compositor Antoni Besses en una vetllada marcada pels noms propis de la música clàssica.

L'actuació de Besses començarà al punt de les set de la tarda amb la interpretació de diverses obres de Mozart i Brahms, entre les que destaquen 'Sonata Köchel 330 en do major' i 'Rapsodies Opus 79', entre d'altres.

La segona part anirà marcada per les obres de Schubert, Gershwin i Chopin, que serà l'encarregat de tancar la vetllada amb la composició 'Opus 48, núm.1'.

Després de l'actuació a la Nau de Cultura de Valldoreix, Besses actuarà al Palau de la Música a començaments de juny acompanyat de la Banda Municipal de Barcelona. Una vegada acabat aquest recital, el pianista començarà la seva gira internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.