El Belda i els Badabadocs tanquen amb música el 7è aniversari del Terra Dolça


  • Comparteix:

El Belda i Badabadoc actuen al Terra Dolça

El Belda i Badabadoc actuen al Terra Dolça

Un concert d'El Belda i el conjunt Badabadoc tanca aquest diumenge els actes de celebració del 7è aniversari de l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça. L'actuació tindrà lloc a partir de les vuit del vespre quan els músics oferiran les seves característiques versions amb ritme caribeny de grans èxits del rock i la cançó en català.

El responsable de l'espai, Guim Pros, ha explicat que enguany han preferit no fer res el mateix dia de l'aniversari, el 13 de maig, i reservar-se per aquest concert.

Guim Pros

Gairebé sempre hem fet alguna cosa especial el mateix dia de l'aniversari però enguany hem decidit traslladar la festa grossa a final de mes aprofitant aquest concert.




El grup està format per Lo Mante, el Marc Serrats i l'Eric Barrut, que són el conjunt Badabadoc, i El Belda, que ha format part de Pomada i Mesclat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.