Els Gausacs culminen la Quinzena Verda amb el primer 4 de 8 de la temporada


Temes relacionats

Els Gausacs escalfen motors per al 4 de 8 en les vigílies de Sant Ponç (12/mai/12)

Els Gausacs llueixen els seus castells de 7 fora de casa (22/abr/12)

Els Gausacs tanquen la millor temporada amb la millor actuació (13/nov/11)


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el primer 4 de 8 de la temporada aquest diumenge per la diada de Sant Ponç. Un 5 de 7 i una torre de 7 han completat una actuació que gairebé iguala la millor de la temporada anterior i que també ha portat l'emoció a la plaça d'Octavià. Els Gausacs miren ara l'actuació de Festa Major on volen superar la de l'any passat.

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat en el segon intent el millor castell del seu repertori, el 4 de 8 que els va convertir en colla de vuit la temporada anterior. Aquesta construcció, que se'ls havia resistit a Igualada, i els dos castells de set que han assolit suposen que els Gausacs ja es troben al nivell de la temporada anterior. A partir d'aquí, els camises verdes començaran a provar amb nous castells de vuit. Ho explica un dels caps de colla Toni Serra.

Toni Serra

Estem molt contents, és el punt de partida de la temporada. Hem assolit la base de la temporada passada i a partir d'aquí evolucionar.






Els companys dels camises verdes han estat els Castellers de Sabadell, que també han descarregat el seu primer castell de 8 de la temporada i els Nens del Vendrell. Els Gausacs s'han mostrat molts satisfets de la fita que han assolit i les perspectives que obre.

Gausacs

Fer el 4 de 8 ens emociona molt. / Quan recuperes el nivell de la temporada anterior és quan et pots plantejar estrenar castells. / Estem molt contents, ens ha costat una mica però l'hem fet bé.






Els Gausacs han culminat amb aquesta actuació una Quinzena Verda de la qual fan un balanç positiu pel nombre d'activitats i la participació que ha registrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.