Ja es coneixen els infants que actuaran a 'Sonrisas y lágrimas'


Temes relacionats

L'últim càsting per 'Sonrisas y Lágrimas', divendres i dissabte al Teatre-Auditori (10/mai/12)

Venudes més de la meitat de les entrades de 'Sonrisas y lágrimas' al Teatre-Auditori (18/abr/12)

Escollits els finalistes per al musical 'Sonrisas y lágrimas' (16/feb/12)

150 infants opten a formar part del musical 'Sonrisas y Lágrimas' (26/gen/12)


  • Comparteix:

Aquests són els vuit nens seleccionats / Font: Localpress

Aquests són els vuit nens seleccionats / Font: Localpress

Sergi González, Èric Yanguas i Bernat Borràs són els seleccionat per encarnar el paper d'en Kurt al musical 'Sonrisas y lágrimas' que es representarà a la ciutat la setmana vinent. Cristina Grau, Mònica Maranillo i Alícia Miquel interpretaran el personatge de la Martha; i Marta Chillón, Raquel Dalmases i Lola Serra faran de Grettl, en aquest muntatge. Els nou seleccionats han participat a un càsting en què han pres part 140 infants.

'Sonrisas y Lágrimas' està considerat un clàssic del teatre musical. Traduït a desenes de llengües, el muntatge arriba la setmana vinent a Sant Cugat amb més de 26 artistes en escena, encapçalats per Silvia Luchetti i Carlos Benito.

El repartiment el completen aquests nou seleccionats santcugatencs que han estat escollits entre els 15 finalistes que van superar el càsting celebrat al mateix Teatre-Auditori al gener, d'entre un total de 140 aspirants. Els nens, d'entre quatre i 13 anys, protagonitzen els papers de Kurt, Martha i Grettl.

El coproductor de l'espectacle, Gonzalo Pérez, explicava en declaracions d'arxiu a Cugat.cat la dificultat d'incorporar nens a les actuacions.

Gonzalo Pérez

Hem treballat molt per què no es noti que actua gent amateur. Hem fet un càsting i un taller per formar els nois. És un procés molt complicat.


Els nens i nenes que no han estat seleccionats han estat convidats a participar al taller que la cantant Mone oferirà a l'escenari de 'Sonrisas y Lágrimas'.

El musical explica la història de Maria, una novícia que entra a formar part de la família del capità Von Trapp, un vidu amb set fills que necessita una institutriu. La història està situada en el marc de la Segona Guerra Mundial, i explica la vivència real de la família Von Trapp, que va poder fugir del domini nazi gràcies a les seves qualitats musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.