Òmnium Cultural espera poder tenir una delegació santcugatenca el primer trimestre del 2004


  • Comparteix:

Jordi Porta, president d'Òmnium Cultural

Jordi Porta, president d'Òmnium Cultural

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Porta, no descarta que Sant Cugat tingui una delegació de l'entitat el primer trimestre de 2004. Els socis locals, que constituiran una comissió gestora per encarrilar el procés, estan convençuts que aviat assoliran els 350 membres necessaris per tenir la delegació territorial.

Jordi Porta ha visitat la nostra ciutat per copsar, de primera mà, quina és la predisposició dels socis locals per tirar endavant una delegació territorial pròpia. La trobada ha reunit el 40% dels membres que Òmnium té a la ciutat, una xifra que el president de l'ens cultural ha valorat molt positivament.

Segons Porta, l'empenta i les iniciatives dels socis santcugatencs dibuixa un panorama adient perquè la seu local d'Òmnium sigui una realitat durant el primer trimestre de l'any vinent:

Jord Porta

Només que cada soci en faci un de nou assoliran els membres per la delegació territorial


Per la seva banda, els socis que hi ha al municipi ja han començat a fer gestions per la gestació de la delegació territorial. El primer pas serà la creació d'una comissió gestora que s'encarregarà de marcar les pautes de funcionament del grup, així com els processos a seguir per constituïr la delegació.
Un dels socis santcugatencs, Xavier Escura, ha dit que el col.lectiu està segur que aconseguiran els membres necessaris que aconseguir aquesta fita:

Xavier Escura

Estem convençuts que quan comencem a moure'ns duplicarem els 150 socis que tenim


Actualment, Sant Cugat té 180 socis d'Òmnium Cultural que depenen de la delegació territorial del Vallès Ocidental liderada per Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.