El Museu, obert fins a mitjanit per celebrar el Dia Internacional dels Museus


  • Comparteix:

Imatge de la Nit dels Museus de l'edició anterior

Imatge de la Nit dels Museus de l'edició anterior

La gelosia del Monestir centra la segona jornada del Dia Internacional dels Museus, en la visita que ha ofert el Museu en col·laboració amb el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC). El plat fort de la jornada és la vuitena edició de la Nit dels Museus, que se celebra fins a mitjanit.

El Museu i el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC) organitzen una visita guiada i gratuïta pel Monestir. Aquesta activitat forma part del programa 'CRBM 30 anys, 30 obres'.

El director del Museu, Lluís Campins, ha explicat a Cugat.cat que aquesta jornada pretén acostar els museus als ciutadans d'una manera diferent.

Lluís Campins

Vol ser una proposta d'aproximació a la ciutadania. És una forma diferent de convidar-los.



El Dia Internacional dels Museus culmina amb la Nit dels Museus, per aquest motiu, els museus restaran oberts fins la mitjanit.

El Museu de Sant Cugat s'afegeix un any més a la celebració del Dia dels Museus que es commemora anualment cada 18 de maig a diferentes ciutats d'Europa des de 1977.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.