Sant Cugat homenatja la figura del compositor Eduard Toldrà


  • Comparteix:

Eduard Toldrà / Font: Auditoritoldra.cat

Eduard Toldrà / Font: Auditoritoldra.cat

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels commemora aquest dijous el 50è aniversari de la mort d'Eduard Toldrà amb un concert dels alumnes del Conservatori. Una vintena de cançons del compositor relacionades amb les estacions de l'any serviran per retre homenatge a un dels músics catalans més importants del segle XX. L'espectacle té lloc a dos quarts de nou del vespre a l'Aula Magna i té entrada gratuïta.

Peces de música de cambra renaixentista, òperes i sardanes formen part de l'ampli repertori d'Eduard Toldrà, violinista, compositor i artista polifacètic. El director de l'Escola de Música, Joan Josep Gutiérrez, serà l'encarregat d'encapçalar al piano la interpretació d'una vintena dels seus temes, acompanyat pels alumnes del Conservatori.

El concert forma part del cicle 'La música, una presència constant a Catalunya', organitzat per la delegació local d'Òmnium Cultural. L'entrada és lliure però limitada a l'aforament de la sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.