La Nit de l'Art escalfa motors per a la seva 12a edició


Temes relacionats

L'Ajuntament assegura que la Nit de l'Art es mantindrà aquest any (15/mar/12)


  • Comparteix:

Escena de la Nit de l'Art de l'any passat

Escena de la Nit de l'Art de l'any passat

Donar a conèixer les galeries i tallers artístics de la ciutat a aquells que no hi entren gairebé mai és l'objectiu principal de la Nit de l'Art. Així ho ha explicat l'organitzador de la 12a edició de la iniciativa, Lluís Ribas, que dissabte de la setmana vinent unirà la seva galeria als més de 20 espais de la ciutat que obriran portes fins la mitjanit.

Ribas ha assegurat a Cugat.cat que la voluntat dels artistes de la ciutat és evitar que els santcugatencs vegin les galeries i els tallers com si fossin botigues i hi passegin més habitualment.

Lluís Ribas

L'èxit més gran per un artista és que la gent visiti el seu espai.



L'artista santcugatenc ha lamentat que el suport logístic de l'Ajuntament s'hagi vist reduït enguany a causa de la contenció pressupostària, i ha avançat que de cara a properes edicions buscaran el patrocini d'entitats privades per garantir que la Nit de l'Art 'segueixi sent un èxit'.

La Sala Rusiñol, La GaLeRia i Dterra són alguns dels espais que obriran les seves portes per celebrar aquesta festa artística. Les entitats musicals i d'arts escèniques de la ciutat també participaran a la jornada amb concerts i intervencions ambulants pels carrers del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.