El Cor Aglepta celebra el seu 10è aniversari envoltat d'entitats de la ciutat


Temes relacionats

El Cor Aglepta presenta en societat el seu primer disc (25/mar/12)

El Cor Aglepta a 'Districte STC' de Cugat tv (13/des/11)


  • Comparteix:

El Cor Infantil Sant Cugat també ha participat en aquesta celebració del Cor Aglepta

El Cor Infantil Sant Cugat també ha participat en aquesta celebració del Cor Aglepta

El Cor Aglepta ha pujat aquest dissabte a l'escenari del Teatre-Auditori per celebrar el seu 10è aniversari. La formació s'ha envoltat per a l'ocasió d'altres entitats de la ciutat en un concert que encara la recta final dels actes que commemoren la seva primera dècada de vida. El cos de dansa de l'Esbart ha posat coreografia a les peces cantades pel Cor Aglepta, en una col·laboració que perdurarà en el temps. També s'han sumat a l'efemèride el Cor Infantil Sant Cugat i l'Escola Coral.

El Cor Aglepta continua amb la celebració dels seus 10 anys de vida. Aquest dissabte la formació femenina ha interpretat en forma de concert el seu acte central de celebració de l'efemèride. L'espectacle 'Corcumdansa' ha ofert peces de reconeguts compositors de la música coral dels segles XIX i XX, que han estat acompanyades pel Cos de Dansa de l'Esbart.

En aquest sentit, el director de l'agrupació coral, Oriol Castanyer, ha destacat la voluntat de continuar amb la col·laboració amb l'Esbart al llarg del temps.

Oriol Castanyer

L'Esbart és una de les entitats més arrelades de Sant Cugat. El resultat ha sigut molt bo, l'ambient ha sigut fantàstic i estic segur que la col·laboració continuarà més endavant.



A la celebració també s'han sumat el Cor Infantil Sant Cugat, que ha preparat per a l'ocasió un conjunt de peces d'autors llatinoamericans, i els grups de l'Escola Coral, que han ofert la suite de peces 'Les emocions'.

L'espectacle ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura, així com d'altres representants polítics municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.