El Teatre-Auditori vibra amb el canvi generacional de Macedònia


Temes relacionats

Els nens del Capio HGC reben la visita sorpresa de les Macedònia (17/mai/12)

El Teatre-Auditori acollirà el primer concert oficial de la nova generació de Macedònia (27/ago/11)


  • Comparteix:

Un Teatre-Auditori ple de gom a gom ha donat un emotiu adéu a les cantants del grup infantil Macedònia, que han pujat per última vegada a un escenari per passar el relleu a una nova banda de noies. Amb un aire agredolç, les dues generacions del grup s'han donat cita aquest diumenge a l'espai santcugatenc en un concert ple de temes clàssics de la formació.

En la seva última actuació, la generació de fruites 2007-2012 ha ofert un espectacle on passat i present s'han barrejat per presentar un concert amb les cançons més conegudes de la banda com 'Superfashion' i 'Bombolles', entre d'altres. Tot i així, els assistents també han gaudit amb els temes més recents del grup, corresponents al seu últim disc, 'Els nens dels altres'.

Els seguidors més incondicionals han acudit a la seva última cita amb el grup que els ha acompanyat en els últims cinc anys. Alguns d'ells han explicat a Cugat.cat les seves sensacions davant d'aquest relleu generacional.

Assistents

Si són d'una edat propera a nosaltres ens indentifiquem molt amb les cançons. / Dónes la oportunitat a noves nenes. / M'agradaria que continuessin.




A partir del concert d'aquest diumenge, un nou quintet de fruites assumirà el repte de seguir il·lusionant els seguidors de Macedònia. La generació sortint i la nova ha escenificat el moment del canvi cantant 'Som amigues'. Les cantants que s'han acomiadat del públic han explicat com han viscut aquest moment de transició.

Macedònia

Ha estat una etapa de la meva vida que m'ha marcat molt. / Macedònia es renova i això és un fet característic. / És dur pensar que ara s'acaba però és un cicle.



Macedònia és un grup infantil, nascut el 2001, que es caracteritza per rellevar periòdicament les seves cantants. Amb aquest nou canvi, la banda arrenca la seva quarta generació de fruites. Durant el concert, la noves noies han avançat algun dels temes que inclourà el seu primer disc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.