El Casal de Cultura de Valldoreix es trasllada a la França de Prévert amb 'Les veus de la paraula'


Temes relacionats

Pentagrama vesteix la intensitat de l'autor alemany Hesse de música i veu (22/mar/10)

'Les veus de la paraula' apropa l'obra de la poetessa argentina Alejandra Pizarnik (22/feb/10)


  • Comparteix:

Jacques Prévert ha protagonitzat el darrer recital del cicle 'Veus de la paraula'

Jacques Prévert ha protagonitzat el darrer recital del cicle 'Veus de la paraula'

La 10a edició del cicle 'Les veus de la paraula' ha posat el punt final aquest diumenge amb un recital compost per textos del francès Jacques Prévert. El director artístic de l'Associació Cultural Pentagrama, Eduard Araujo, ha estat un dels rapsodes i ha estat acompanyat per Maria Dolors Hermano. El recital, que ha acollit el Casal de Cultura de Valldoreix, ha comptat amb el saxo de Marc Pomerol.

La sala del Casal de Cultura de Valldoreix s'ha transformat en un petit cafè francès per una estona, en el darrer recital de l'Associació Cultural Pentagrama aquesta temporada. Els textos de Jacques Prévert, intranscendents però amb missatge, han estat els escollits per cloure aquesta 10a edició del cicle 'Les veus de la paraula'.

Els textos recitats han estat acompanyats pel saxo de Marc Pomerol en una obra que es va estrenar a finals d'abril a la mostra de teatre amateur de Pineda de Mar. El director artístic de l'Associació Cultural Pentagrama, Eduard Araujo, ha explicat per què han escollit els textos del poeta i autor teatral francès Jacques Prévert per aquest darrer recital.

Eduard Araujo

Perquè normalment fem coses molt serioses i Prévert és molt profund però alhora és sarcàstic i divertit. Et permet uns registres que normalment en poesia culta no es donen.




Araujo també ha explicat a Cugat.cat que l'associació està pensant en replantejar el format dels futurs cicles 'Les veus de la paraula', en part afectats per la disminució de les subvencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.