Els Castellers preparen un cap de setmana intensiu


Temes relacionats

Els Gausacs viatgen avui a Noruega per donar a conèixer la cultura castellera (17/mai/12)

Els Gausacs, a punt per la diada de Sant Ponç que tancarà la Quinzena Verda (12/mai/12)


  • Comparteix:

Els castellers durant una de les seves actuacions

Els castellers durant una de les seves actuacions

Els Castellers de Sant Cugat es preparen per un cap de setmana amb dos actes importants. Dissabte, els Gausacs intentaran portar el 4 de 8 a Reus, on actuaran juntament amb els Xiquets de Reus, la Colla Vella de Valls i la Jove de Tarragona. Diumenge la cita serà a plaça d'Octavià, on es durà a terme un macroassaig de folres a les set de la tarda.

Els Castellers de Sant Cugat afronten aquest cap de setmana dues cites de vital importància per la colla. Dissabte, juntament amb els Xiquets de Reus, la Colla Vella de Valls i la Jove de Tarragona, els Gausacs participaran a Reus en una de les actuacions castelleres més destacades. Els castellers pretenen portar el 4 de 8 a la ciutat, encara que ja han declarat que la decisió final dependrà del resultat dels assajos i del volum de la gent que es mobilitzi.

D'altra banda, diumenge se celebrarà un macroassaig de folres a la plaça d'Octavià on la colla té dos objectius clars, assolir el 3 de 8 i la torre de 8 amb folre. Està previst com un assaig curt i àgil amb unes sis proves que finalitzarà amb un pica pica i el sorteig d'un pilar entre el públic assistent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.