Imma Monsó: 'Fins als 36 anys no vaig publicar res perquè em feia por'


Temes relacionats

Monsó: 'Un premi no garanteix la qualitat d'una obra, però ajuda a fer-la coneguda' (30/gen/12)

Imma Monsó rep el Premi Ramon Llull per la novel·la 'La dona veloç' (26/gen/12)


  • Comparteix:

L'escriptora Imma Monsó als estudis de Cugat tv

L'escriptora Imma Monsó als estudis de Cugat tv

L'escriptora santcugatenca Imma Monsó ha explicat que fins als 36 anys no va decidir publicar el que escrivia perquè no en tenia cap necessitat i li feia una certa por. Així ho ha confessat Monsó al programa 'Protagonistes' de Cugat tv on ha exposat que allò que més respecte li feia a l'hora de publicar les seves novel·les era connectar el seu món més íntim amb la realitat. Monsó és l'últim Premi de les Lletres Catalanes Ramon Rull amb l'obra 'La dona veloç'. Mira l'entrevista a Cugat tv

Imma Monsó ha explicat quines són les rutines que segueix a l'hora d'escriure i ha detallat per què va tardar tants anys a publicar allò que escrivia. Són declaracions al programa 'Protagonistes' de Cugat tv.

Imma Monsó

Em feia por el xoc del meu món íntim amb la realitat. Encara em costa deixar llegir allò que escric. Fins que no ho tinc tot molt acabat no ho ensenyo.





L'escriptora santcugatenca ha explicat també que escriure 'La dona veloç' la va ajudar a posar-se molt nerviosa mentre l'escrivia i així aconseguir posar-se a la pell de la protagonista i seguir la seva dinàmica. Tot i així, Monsó ha explicat que ara ja ha aconseguit trobar els seus moments de tranquil·litat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.