No words no evidence omple d'intimitat el Casal de Mira-sol en el 4t concert del 'Mou-te'


  • Comparteix:

La formació No words no evidence ha ofert un concert íntim i emocionant a la cita d'aquest dijous del cicle 'Mou-te', que organitza Cugat.cat i l'Ajuntament. Carles Delgado i Katri Keskinen han estat acompanyats pel baixista santcugatenc Pol Barbé i han aprofitat l'actuació per estrenar el videoclip del tema 'Light' que forma part del seu primer EP. La nit l'ha obert el cantautor menorquí Guiem Soldevila que ha posat música a poemes de Miquel Martí i Pol, entre d'altres.

El santcugatenc Carles Delgado va ser becat per l'SGAE al 2010, cosa que li va permetre assistir a la universitat musical de Berklee, a Boston. Allà és on va conèixer Katri Keskinen i va néixer el duo No Words No Evidence, un grup que combina la música alternativa amb l'indie. En aquesta ocasió els ha acompanyat Pol Barbé, que ha tocat el baix i un instrument grec anomenat bouzoki, i també han comptat amb la presència d'Ágata Podsiadly, que ha tocat la flauta travessera.

Delgado ha valorat l'actuació a Cugat.cat.

Carles delgado

Ha estat un dels més llargs que hem fet. Ha estat un plaer està acompanyat amb músics de tanta qualitat.


Una seixantena de persones han assistit al concert celebrat al Casal Cultural de Mira-sol que ha començat amb els poemes musicats de Guiem Soldevila que en aquesta ocasió ha comptat amb la col·laboració de Violant Menorca al violí i de Lluís Gener al contrabaix. El trio ha posat música als textos de poetes com Miquel Martí i Pol, el menorquí Ponç Pons i Màrius Torres. Ha estat una actuació amb poca instrumentació, fet que ha permés gaudir de la veu de Soldevila i de la seva habilitat al piano.

La propera parada del 'Mou-te' serà divendres de la setmana vinent amb l'actuació de El hombre tranquilo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.