El Grup Mediterrània acomiada sobre l'escenari un curs amb el doble de dansaires


Temes relacionats

El Grup Mediterrània porta les dances tradicionals catalanes a Portugal (24/jul/11)

El Grup Mediterrània s'agermana amb la fomació de dansa mallorquina Esclafits i Castanyetes (15/set/10)

Passat i futur del Grup Mediterrània convergeixen en l'homenatge al coreògraf Salvador Mel·lo ( 6/mar/10)


  • Comparteix:

Els dansaires del Grup Mediterrània han desplegat aquest dissabte a l'escenari de la plaça de l'Om la seva força i consolidació al municipi en la mostra anual de final de curs. L'escola de dansa del Grup Mediterrània tanca enguany un curs de creixement, on han assolit el doble de dansaires respecte l'any passat.

Tota una aventura, fruit d'un esforç conjunt que també ha quedat reflectit al muntatge que han preparat per acomiadar el curs. Els dansaires han fet un recorregut pel ventall de balls típics d'arreu de Catalunya. Les diferents danses s'han vinculat a través de la narració d'una història basada en la cerca per tot el territori català de les lletres que conformen la frase 'Escola de dansa del Grup Mediterrània'. Ball a ball, els dansaires han aconseguit cadascuna d'aquestes lletres per construir sobre una tela que ha omplert l'escenari amb la frase.

Una posada en escena que demostra el bon estat de salut de l'entitat. La membre de la junta del Grup Mediterrània Cecilia Corbella ha valorat així el treball d'aquest curs.

Cecilia Corbella

Estem molt contents perquè hem tingut un augment molt important de membres. Gairebé hem doblat el nombre de balladors.


D'aquesta manera, l'entitat manté viva la dansa popular. La seva propera cita serà per Festa Major, on el Grup Mediterrània té previst presentar una nova coreografia amb música de la formació santcugatenca La Porta dels Somnis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.