Sant Cugat acollirà la 3a Trobada de Flabiolaires Escolars


  • Comparteix:

Nen participant a la trobada d'un any anterior / Font: Calaramoneta.blogspot.com

Nen participant a la trobada d'un any anterior / Font: Calaramoneta.blogspot.com

Els Jardins del Monestir acolliran la setmana vinent la 3a Trobada de Flabiolaires Escolars. Nens i nenes de diferents centres educatius del Vallès Occidental es reuniran dijous per fer una mostra de danses i músiques amb flabiols i tamborils.

La trobada està organitzada per mestres de música del Vallès que formen part de l'Associació Cultural i Educativa La Riscla i per un grup de treball de mestres del departament d'Ensenyament. Els docents i membres d'aquesta entitat treballen per l'impuls de la introducció del flabiol i el tamborí als centres educatius de primària, secundària i escoles de música, desenvolupant un projecte d'innovació pedagògica.

A l'acte, hi assistiran nens i nenes de l'escola Turó de Can Mates de la nostra ciutat i també infants d'altres centres de primària de la comarca. Tots ells han preparat danses i músiques amb aquests instruments i faran una mostra del que han après.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.