Cinema a la fresca per a les nits d'estiu de Valldoreix


  • Comparteix:

Moment de la presentació

Moment de la presentació

'El discurs del Rei', 'Bajo cero', 'Shrek 4' i 'Silenci d'amor' són les pel·lícules que es projectaran aquest estiu a Valldoreix en una nova edició del cicle de Cinema a la Fresca. Les projeccions tindran lloc els divendres de juliol al Casal de Cultura del territori a un quart i cinc minuts d'onze de la nit. Les sessions, que comptaran amb la projecció de curtmetratges d'Amnistia Internacional (AI), són gratuïtes.

La guanyadora de quatre Oscars 'El discurs del Rei' obrirà el cicle el primer divendres de juliol. Aquest film narra l'ascens al tro d'Anglaterra de Jordi VI després de l'abdicació de d'Eduard VIII abans de la Segons Guerra Mundial. És coneguda la dificultat a la parla del nou monarca i la història se centra en l'aprenentatge que seguirà Jordi VI de mans d'un heterodox logopeda. Aquesta pel·lícula s'emetrà en català.

Divendres següent, la proposta és 'Bajo cero', una història d'aventures de Disney que explica com un grup de científics que tenen entre mans un projecte a l'Àrtic han d'abandonar els seus gossos a causa d'un accident. Les peripècies d'aquests animals i de l'expedició de rescat reflecteixen un fets reals.

El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, destaca la necessitat d'activitats d'aquestes característiques davant el panorama econòmic i social.

Joaquim Castelló

En aquests moments és necessària la cultura. La cultura i la sensibilització són molt necessàries per als humans.


El tercer divendres de mes serà el torn per l'animació. 'Shrek 4' és la darrera entrega d'aquest personatge verd que en aquesta ocasió s'ha convertit en un pare de família. Però tot canvia quan Shreck signa un pacte que l'envia a un món paral·lel i haurà de lluitar per recuperar la seva família i els seus amics. Aquesta projecció també serà en català.

El cicle el tancarà el darrer divendres de juliol el film francès 'Silenci d'amor'. Aquí s'explica la història d'Alessandro, un professor de música que ha de fer front a les compliades situacions dels seus fills adolescents. Mentre s'esforça en ser un pare perfecte deixarà de banda la seva pròpia vida. Aquesta pel·lícula també es projectarà en català.

Totes les projeccions estaran precedides per curtmetratges d'Amnistia Internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.