L'Orquestra de Cambra de l'Empordà repassa la història de la música avui a Valldoreix


  • Comparteix:

Actuació anterior de l'orquestra / Font: Viquipèdia.org

Actuació anterior de l'orquestra / Font: Viquipèdia.org

'De Mozart a Beatles' és el títol del recital que ofereix l'Orquestra de Cambra de l'Empordà aquest diumenge a la Nau de Cultura de Valldoreix. La formació empordanesa interpretarà peces que abasten gairebé tota la història de la música de la mà d'autors com Brahms, Strauss i Enric Granados, entre d'altres, fins a tancar l'espectacle amb temes dels The Beatles. La cita, que és d'entrada gratuïta, comença a les set de la tarda.

L'orquestra, fundada el 1989 a Figueres, té una àmplia trajectòria que comprèn actuacions a 44 països sumant un total de 2.700 concerts. Més de 14 discs enregistrats avalen una formació dirigida des dels seus inicis per Carles Coll, reconegut amb la Medalla d'Or al Mèrit Europeu el 2010.

El repartiment començarà amb dues peces de Mozart. Seguidament sonarà la música de Brahms, Strauss i Enric Granados. Leroy Anderson, Nicola PIovani i Charles Chaplin són els autors que s'interpretaran en aquesta segona part del concert. La cloenda estarà protagonitzada per les composicions de la banda liderada per John Lenon i Paul McCartney The Beatles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.