'Las chicas de la 6ª planta' porten el París dels anys 60 als cines locals


  • Comparteix:

Cartell del film / Font: Filmaffinity

Cartell del film / Font: Filmaffinity

La comèdia protagonitzada per Natalia Verbeke, Carmen Maura i Lola Dueñas, 'Las chicas de la 6ª planta,' encapçala les estrenes d'aquesta setmana a les cartelleres locals. El film mostra la vida d'un veí d'un edifici de París i un grup d'espanyoles que arriben com a criades. A més, els Yelmo projectaran la història d'amor 'Four Lovers' i la cinta 'El Gran año' protagonitzada per Owen Wilson, Steve Martin i Jack Black.

Philippe Le Guay dirigeix la comèdia 'Las chicas de la 6ª planta', ambientada en el París dels anys 60. Jean-Louis dedica tot el dia al seu negoci i la seva família. Però la seva vida canviarà quan conegui el grup d'espanyoles que treballen com a criades a l'elegant edifici on viu. Les noies li descobriran sentiments i emocions que mai no hauria imaginat.

'Four Lovers' és la història de dos companys de treball que decideixen organitzar un sopar amb les seves parelles per conèixer-se. Els quatre triguen tan poc a fer-se amics com a enamorar-se però, amb el pas del temps, els sentiments es barregen i la confusió entre tots ells es fa més gran.

La pel·lícula 'El gran año', dirigida pel director de 'El diablo viste de Prada' i 'Una pareja de tres', David Frankel, tracta sobre tres amics cansats de les seves obligacions i responsabilitats. Els amics dedicaran un any sencer de les seves vides a perseguir els seus somnis. El seu gran any els porta a un viatge per regions salvatges de tot el país, ple d'aventures que canviarà les seves vides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.