Els santcugatencs Sílvia Munt i Ramon Madaula estrenen avui 'Dubte' a Barcelona


  • Comparteix:

Cartell de l'obra

Cartell de l'obra

Els valldoreixencs Sílvia Munt i Ramon Madaula assumeixen la direcció i el paper principal de l'obra 'Dubte', que s'estrena aquest dissabte al Teatre Poliorama de Barcelona. El muntatge és una adaptació teatral del text que John Patrick Shanley va portar també al cinema amb Meryl Streep i Philip Seymour Hoffman. 'Dubte' també compta amb les actrius Rosa Maria Sardà, Nora Navas i Mar Ulldemolins.

'Dubte' narra les sospites d'una monja d'una escola religiosa sobre les intencions del mossèn amb un dels alumnes. L'obra vol mostrar tots els angles que es construeixen sobre les conjectures i els judicis precipitats.

L'obra està protagonitzada pel valldoreixenc Ramon Madaula, que farà de capellà i Rosa Maria Sardà, que es encarnarà la monja desconfiada. 'Dubte' anirà sota la direcció de la valldoreixenca Sílvia Munt que torna a la direcció teatral després de tres anys. 'Dubte' ha guanyat quatre premis Tony i un Pulitzer de teatre i ha estat interpretada a Broadway.

No és el primer cop que Sílvia Munt dirigeix la seva parella, Ramon Madaula, en un muntatge. Munt ja va fer-ho al 2005 a 'Surabaya', l'obra amb què va estrenar-se com a directora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.