El film 'Bajo Cero' centra el Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix


  • Comparteix:

El film narra la història real de Jerry Shepard / Font: Disneypicture.net

El film narra la història real de Jerry Shepard / Font: Disneypicture.net

Les aventures d'una expedició científica per l'Antàrtida centra la segona pel·lícula del Cicle de Cinema a la Fresca, de l'EMD de Valldoreix. 'Bajo Cero' es projectarà aquest divendres, a un quart i cinc minuts d'onze, a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix.

Basada en fets reals, 'Bajo Cero', explica les vivències de Jerry Shepard, que juntament amb el seu amic Cooper i un geòleg americà, forma una expedició científica per l'Antàrtida. Aquest últim se salva d'un accident gràcies als vuit gossos que complementen l'equip. Però aquest accident, causat per les condicions meteorològiques adverses, obliga els homes a deixar enrere els seus gossos guia. Els animals lluitaran per sobreviure a l'hivern antàrtic, evitant tota classe de perills, fins que els aventurers puguin enviar una expedició de rescat.

El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, dóna la seva opinió respecte el film.

Joaquim Castelló

És una pel·lícula molt emotiva que poden veure tots els públics.


Abans de la projecció del film es visualitzarà el curt 'Las palabras cambian vidas', de l'entitat Amnistia Internacional. Les pel·lícules 'Shrek 4' i 'Silenci d'amor' es projectaran els dos divendres vinents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.