'Silenci d'amor' tanca el Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell del film / Font: Filmaffinity

Cartell del film / Font: Filmaffinity

'Silenci d'amor' és el quart i últim film del Cicle de Cinema a la Fresca, que organitza l'EMD de Valldoreix. La pel·lícula, que es projectarà aquest divendres a un quart i cinc minuts d'onze de la nit a la plaça del Casal de Cultura, explica l'esforç d'Alessandro per ser el pare perfecte.

Alessandro és un professor italià de música barroca que viu a Estrasburg amb la Irina, la seva fill de 15 anys, i amb el seu germà Crampone, un estrafolari anarquista. Els esforços per ser el pare perfecte el porten a oblidar-se de reconstruir la seva vida afectiva. Però quan la seva filla descobreix l'emoció del primer amor, la vida d'Alessandro pateix un canvi inesperat i dramàtic.

Abans de projectar la pel·lícula es passarà un espot d'Amnistia Internacional. 'Silenci d'amor' tanca el Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.