El pessebre vivent de la parròquia de Sant Pere celebra els 25 anys amb una retrospectiva


  • Comparteix:

El Pessebre Vivent de la Parròquia de Sant Pere celebrarà, aquest Nadal, els seu 25è aniversari amb una exposició retrospectiva de fotografies a la Casa de Cultura. Els organitzadors del pessebre també han fet, com cada any, una crida als nens perquè participin a la representació que es farà el dia 24 als jardins del Monestir.

Després d'un quart de segle representant el naixement de Jesús, els organitzadors del Pessebre Vivent han decidit commemorar aquesta efemèride fent un repàs a la història local d'aquesta tradició. Ho faran a través d'una mostra fotogràfica a la Casa de Cultura que es podrà visitar durant les festes nadalenques i que permetrà als santcugatencs fent un cop d'ull al passat d'aquest pessebre vivent.

En aquest sentit, el grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere han fet una crida als santcugatencs que puguin aportar alguna instantània dels pessebres vivents de Sant Cugat. Marc Travé, responsable de la iniciativa, ha fet una valoració positiva de la feina realitzada fins ara:

Marc Travé

La veritat és que el pessebre vivent té una mot bona resposta i compta amb un bon nombre de col.laboradors


A banda de l'exposició, els joves parroquians estan realitzant els assajos del pessebre vivent d'enguany. Com sempre, els organitzadors han emplaçat als més menuts a incorporar-se al repartiment coral d'aquest naixement. Marc Travé:

Marc Travé

Sempre és bo que s'apunti molta gent


De moment, 60 nens s'han interessat per formar part del pessebre vivent, que es representarà el dia 24 als jardins del monestir. La representació tindrà dues funcions; a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.