La música de cambra d'abans del segle XX, protagonista avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Foto de família d'alguns participants al cicle

Foto de família d'alguns participants al cicle

L'Ensemble de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels aprofundeix, aquest divendres, en la música de cambra d'abans del segle XX. Aquest concert s'emmarca en el cicle 'Nits de Música al Claustre'. Aquest any és el primer que l'Escola de Música Victòria dels Àngels participa d'aquesta iniciativa cultural.

Alumnes, professors i, fins i tot, exalumnes de l'escola s'uneixen per interpretar composicions de músics com Maurice Ravel, Felip Pedrell i Eduard Toldrà, entre d'altres.

El director de l'Ensemble, Carles Miró, ha explicat a Cugat.cat que els temes que tocaran s'emmarquen entre el final del romanticisme i abans de les avantguardes.

Carles Miró

Presentem un programa que va a cavall del romanticisme i les avantguardes.


El concert comença a les deu de la nit i té un preu d'entrada de 12 euros. Les entrades es poden reservar per Internet a través del web de la Casa de Cultura.

El cor femení Voxalba i una lectura dramatitzada al voltant de la figura del màrtir Cugat són els propers actes del cicle 'Nits de Música al Claustre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.