'Sácame del Paraíso' i 'Acto de valor', estrenes principals d'aquest divendres


  • Comparteix:

Escena de 'Sácame del paraíso'. /Font: Psicocine

Escena de 'Sácame del paraíso'. /Font: Psicocine

'Sácame del paraíso', protagonitzada per Jennifer Aniston, i 'Acto de valor', que mostra un grup d'elit de la marina dels Estats Units, són les estrenes principals d'aquest divendres als dos cinemes locals. A més, els Yelmo projectaran el film 'MS1: Màxima seguridad' i la nova pel·lícula de Bruce Willis, 'Moonrise Kingdom'.

Els actors Jennifer Aniston i Paul Rudd, de la sèrie 'Friends', es tornen a unir en la comèdia 'Sácame del paraíso'. Aniston i Rudd interpreten els papers de George i Bufona. Després de ser acomiadat, George es veu obligat a traslladar-se a la casa del seu germà amb la seva parella.

La cinta 'Acto de Valor' està dirigida per Mike McCoy i Scott WaughLas. El film mostra les aventures d'un grup d'elit de combat de la marina americana.

Guy Pearce protagonitza el film d'acció 'MS1: Màxima seguridad'. MS1 és el nom d'una presó situada a l'espai on estan els 500 criminals més perillosos de la Terra.

El film 'Moonrise Kingdom' és una història protagonitzada per nens. La trama es desencadena quan dos nens de 12 anys s'enamoren i signen un pacte per fugir a un altre lloc. Durant la fugida, comença una tempesta que posarà en perill la vida dels joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.