La Societat Coral la Lira, al concert que ofereixen set Cors de Clavé


  • Comparteix:

La Lira actua al Palau / Font: Josepanselmclave.cat

La Lira actua al Palau / Font: Josepanselmclave.cat

La Coral la Lira actua aquest diumenge a la 1a Mostra de Cors d'Homes d'arreu de Catalunya que té lloc al Palau de la Música. Es tracta d'un muntatge que comptarà amb les veus masculines de set Cors de Clavé que repassaran diferents peces de reconeguts compositors catalans. L'acte serà a les sis de la tarda al Palau de la Música.

La Lira, que enguany celebra els seus 130 anys d'història, portarà a l'escenari les peces 'Per tu Ploro' de Joan Maragall i Josep Ventura, 'Cala Montgó', de Ramon Carreras, 'L'Empordà' de Joan Maragall i Enric Morera, i 'Los pescadors' de Josep Anselm Clavé.

El president de la coral, Josep Garrell, ha dit en una entrevista a Cugat.cat que es tracta d'una actuació especial ja que la presència de diversos cors permetrà escoltar interpretacions molt variades de cançons catalanes.

Josep Garrell

Cada coral té la seva manera d'interpretar. Amb la varietat de cors que hi haurà trobarem un ampli ventall d'interpretacions.


La cita és aquest diumenge a les sis de la tarda al Palau de la Música Catalana, a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.