L'AA.VV de la Plaça Barcelona encara busca el nen Jesús per muntar el pessebre


  • Comparteix:

El nen jesús ha empés un viatge per diveres immobiliaries

El nen jesús ha empés un viatge per diveres immobiliaries

L'Associació de Veïns de la plaça Barcelona fa una crida a l'associació 'Sant Cugat no m'estima' perquè retornin la figura del nen Jesús que es van emportar l'any passat . Els actes vandàlics que ha patit el pessebre ha motivat que la instal.lació del naixement s'apuri fins a l'últim moment per evitar més bretolades.

L'Associació de Veïns de la plaça Barcelona ja han posat fil a l'agulla en l'organització del pessebre que cada any es col.loca a la plaça de la vila. Malgrat la satisfacció que suposa ultimar els preparatius, els veïns temen que torni a produir-se un incident com el de l'any passat, en què uns desconeguts , sota el nom de 'Sant Cugat No m'estima', es van emportar el nen Jesús.

Recordem que, dies després, una pàgina web mostrava imatges de la figura del nen Jesús mirant immobiliàries locals com a mostra de denuncia per l'elevat preu dels pisos a la ciutat.
Joan Buscallà, un dels organitzadors, ha demanat als lladres que tornin la figureta d'una vegada:

Joan Buscallà

Tenim un nou nen Jesús però no estaria malament que ens tornessin el que ens van prendre


Els actes vandàlics de que són objectes les figures del pessebre ha portat a l'associació veïnal a retardar la instal.lació del naixement fins a l'últim moment:

Joan Buscallà

El posarem just abans de Nadal no sigui que el tornin a robar


El tradicional pessebre de la plaça Barcelona és de tamany natural i ocupa uns 20 metres quadrats. Enguany, el pessebre incopora com a novetat la presència de dos béns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.