Yelmo i Cinesa preestrenen 'Tengo ganas de ti' en una marató amb 3MSC


  • Comparteix:

Hache haurà de decidir entre Gin i Babi / Font: Antena3.com

Hache haurà de decidir entre Gin i Babi / Font: Antena3.com

'Tengo ganas de ti' (TGDT), la segona part de l'exitosa 'A Tres Metros Sobre el Cielo' (3MSC), arriba aquest dijous al cinemes de la ciutat com a preestrena. Els cinemes Yelmo i Cinesa preparen dues sessions dobles on els fans de la història d'amor entre Mario Casas i María Valverde podran gaudir dels dos films de manera ininterrompuda. La projecció de 3MSC i TGDT tindrà lloc a partir de les set de la tarda als Yelmo i una hora més tard a Cinesa.

Han passat dos anys des que Hache va marxar a Londres, però el record de Babi segueix acompanyant-lo allà on vagi. De tornada a Barcelona, el jove intenta refer la seva vida amb nous amics, nova feina i nou amor. Hache refa la seva vida amb Gin, una noia com ell, d'esperit rebel i vital que li fa creure que és possible reviure la màgia del primer amor. Però tard o d'hora haurà de trobar-se de nou amb Babi deixant a l'aire la pregunta: a qui escollirà?

Yelmo i Cinesa han preparat una sessió especial per a la preestrena del film 'Tengo Ganas de Ti'. Les dues sales projectaran la primera i la segona part de la saga romàntica en una cita que començarà a les set als Yelmo i a les vuit a Cinesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.