'Paraules d'amor', últim llibre del periodista i escriptor David Escamilla


  • Comparteix:

Dolors Vilarasau, David Escamilla i Jaume Pla, d'esquerra a dreta

Dolors Vilarasau, David Escamilla i Jaume Pla, d'esquerra a dreta

L'escriptor i periodista, David Escamilla, recorre a la mítica cançó 'Paraules d'amor' per titular el seu últim llibre i explicar una història d'amor en la Barcelona de les acaballes del franquisme. Una trentena de persones han assistit aquest dijous a la presentació del llibre al Cafè Auditori que ha anat a càrrec de la directora teatral Dolors Vilarasau i l'actor Jaume Pla.

Escamilla fa de la cançó de Joan Manuel Serrat, 'Paraules d'amor', el fil conductor de la història d'amor del Ramon i la Maria, una parella que s'enamoren en un concert del cantautor. Aquest argument permet Escamilla fer un retrat de la Barcelona dels anys 70 a través d'una història d'amor que il·lustra les dues ideologies de l'època. A més, Escamilla fa un tribut al seu padrí, Joan Manuel Serrat, i al seu pare.

Escamilla ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM) que la parella protagonista és un reflex de molts altres enamorats que senten que les cançons dels grans cantautors reflecteixen els sentiments que ells no saben expressar.

David Escamilla

Quan algú escolta una cançó dels grans autors i es veu identificat sent que el tema és el reflex de la seva vida


L'actor santcugatenc Jaume Pla ha explicat que 'Paraules d'amor' retrata el món cultural i polític de Barcelona i dóna un punt de vista sobre un temps, una història i un país.

Jaume Pla

És una novel·la que dóna una imatge molt concreta d'un temps i d'un país


L'escriptor ha escrit ja un altre llibre, 'La semilla de la felicidad', que sortirà a la venda en les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.