La banda i la coral de l'Escola de Música acomiaden el curs amb una rua musical


Temes relacionats

L'Escola de Música clou el curs celebrant el seu dia internacional (21/jun/12)

L'Escola de Música organitza el curs d'estiu 'Música i altres històries' per alumnes de primària (12/mai/12)


  • Comparteix:

La coral i la banda de l'escola de música en un moment de l'actuació

La coral i la banda de l'escola de música en un moment de l'actuació

La coral i la banda de l'Escola de Música han acomiadat aquest dijous el curs 2011-2012 amb un concert itinerant pels carrers de la ciutat. Els joves músics, dirigits per Raimon Romaní, han ofert un repertori de gospel i bandes sonores de pel·lícules en un concert que s'ha estès per les places d'Octavià, Doctor Galtés i Lluís Millet. L'actuació, amb motiu del Dia Internacional de la Música, ha posat el punt final a una setmana de celebracions.

Es tracta de la primera vegada que l'escola surt al carrer per celebrar el final de curs, una iniciativa que coincideix amb el primer any de vida de la coral i la banda. El director del cor, Raimon Romaní, ha compartit amb Cugat.cat la satisfacció de tancar un curs important per a l'escola, que ha esdevingut enguany conservatori, i ha explicat que ara la vista està posada en obrir els grups a l'exterior.

Raimon Romaní

L'escola cada vegada és més gran, ara som conservatori. Això ens fa sentir que cada vegada ho hem de fer més bé.


Les activitats de cloenda del curs 2011-2012 de l'Escola de Música Victòria dels Àngels van començar dilluns amb una triple sessió musical al vestíbul del Teatre-Auditori. Dimarts va arribar el torn del grups de cambra d'alumnes dels primers cursos de l'escola, seguits d'una vuitantena de nens i nenes de sis a set anys. Per la seva banda, l'orquestra i la banda infantil van mostrar les seves aptituds amb una triple sessió a l'Aula Magna dimecres per la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.