Victor Ullate estrena tres coreografies al Teatre-auditori dins la programació del segon trimestre


  • Comparteix:

Ullate estrena, entre d'altres, la coreografia 'Y tu...¿bailas?'

Ullate estrena, entre d'altres, la coreografia 'Y tu...¿bailas?'

El darrer muntatge de la companyia T de Teatre, un concert de Carlos Núñez i l'estrena a Catalunya de les darreres coreografies del ballet de Víctor Ullate són algunes de les propostes del Teatre Auditori per aquest segon trimestre. En total, es tracta de 15 espectacles a banda de la programació infantil i familiar, que combinen com és habitual música, teatre, òpera i dansa.

El teatre Auditori començarà el nou any amb un espectacle teatral molt adequat a les dates. Es tracta de l'obra "Nit de Reis" de William Shakespeare i que arribarà a Sant Cugat de la mà d'una companyia mallorquina.
Aquesta serà la primera proposta d'un trimestre on el teatre serà el principal protagonista amb un total de 8 muntatges. Entre ells, destaca l'obra "Això no és vida", de la companyia T de Teatre i coproduida pel Centre Cultural¨. Les cinc components del grup donen vida a cinc dones que tenen en comú la incapacitat per ser feliç.

Una de les actrius de la companyia, Mamen Duch, explica les dificultats que tenen per trobar obres on hi surtin 5 dones.

Mamen Duch

Hi ha molt bones actrius però com que hi ha menys papers, és difícil. Nosaltres ens hem hagut d'escriure les obres nosaltres perquè no hi ha obres escrites per 5 dones.


També en teatre, durant els tres primers mesos de l'any es podran veure títols com "Súper-Raval", dirigida per l'actor Marc Martínez, o el muntatge "Dones com jo", de Josep Maria de Segarra, que es farà en format sala escenari.

A la programació no hi faltarà tampoc la presència santcugatenca. Un dels representants de la nostra ciutat és l'actor valldoreixenc Ramon Madaula, que al costat d'Àngels Gonyalons i Àlex Casanova dóna vida al muntatge "Acosta't". Madaula parla així de l'argument de l'obra.

Ramon Madaula

Parla de la gent d'ara, de la gent de 30 i 40 anys. I vas llegint i de cada deu frases, una l'has dit alguna vegada o t'ha passat alguna vegada.


Pel que fa a la música, seran 5 espectacles entre els que trobem un concert de Carlos Núñez, flamenc de cambra amb Mayte Martín i Belén Maya o la Petita Missa Solmene de Rossini, de la mà de l'opera de Cambra de Sant Cugat i la Coral Sant Jordi.

En dansa, el ballet de Víctor Ullate tornarà a la nostra ciutat i ho farà estrenant a Catalunya algunes de les seves darreres coreografies.
Pel que fa a l'òpera, el muntatge d'aquest trimestre serà 'Nabucco' de Verdi.

Totes aquestes propostes es veuran complementades amb la programació familiar, el cicle de música de cambra i les propostes de la Xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.