'Cinema en Família' tindrà una segona edició encara més participativa


  • Comparteix:

'Kerity. La maison des contes' va ser la pel·lícula que va encetar el cicle. / Font: Google

'Kerity. La maison des contes' va ser la pel·lícula que va encetar el cicle. / Font: Google

Prop de 650 persones han assistit a les sis sessions de la primera edició del cicle de cinema infantil 'Cinema en família', que va començar el primer diumenge de febrer. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que aquesta primera edició ha cobert totes les expectatives i que l'any vinent tornarà a ser una realitat. L'objectiu dels organitzadors és consolidar el cicle a la ciutat.

Concebut com una alternativa al Cicle de Cinema d'Autor, 'Cinema en família' ha tancat amb l'èxit sota les mans. Avalat per l'assistència de prop de 107 persones per pel·lícula durant les sis sessions que s'han fet des del febrer, la iniciativa tindrà continuïtat, almenys, un any més. Així ho ha assegurat el regidor de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Pensem que les xifres de la primera temporada són molt bon pronòstic. Estem convençuts que l'any que ve s'augmentaran i molt aviat es consolidarà.


La voluntat de Cinesa i l'Ajuntament, les dues institucions organitzadores, és donar continuïtat al conveni i fer més difusió del cicle 'Cinema en família' de cara a la propera edició. Escura ha recordat que es tracta d'una oferta molt enriquidora per la ciutat i pel públic infantil i familiar i ha destacat que, de moment, no es faran variacions en el format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.