La dansa, el teatre i el cinema encapçalen el primer dia de Festa Major a Mira-sol


  • Comparteix:

Mira-sol està de festa durant tres dies / Font: Ajuntament de Sant Cugat

Mira-sol està de festa durant tres dies / Font: Ajuntament de Sant Cugat

Teatre, cinema a la fresca i sevillanes són les principals ofertes d'aquest divendres de la Festa Major de Mira-sol. A les vuit del vespre, el popular personatge de 'La Galleguiña' és l'encarregada de llegir el pregó davant del casal del districte, donant el toc d'inici a unes festivitats que s'allargaran fins diumenge.

El toc humorístic de la celebració el posa el personatge de 'La Galleguiña', que sense revelar la seva identitat ha preparat un pregó ple de sorpreses. Després de la lectura del text té lloc l'inici de festa davant del Casal de Mira-sol, amb una tabalada i un espectacle d'animació a càrrec dels Diables de Sant Cugat. A les deu de la nit l'equipament acull la companyia Mira-sol Teatre, que representarà l'obra 'El metge a garrotades' de Molière. El cinema també és protagonista, mitja hora més tard, amb la projecció a l'aire lliure de la pel·lícula 'Eva', de Kike Maíllo, a la plaça Ausiàs March.

A la mateixa hora, al restaurant La Ponderosa, el grup Malva Locas ofereix una nit de sevillanes. Finalment, a les dotze de la nit, és el torn de la Nit Jove. La pista de davant del Casal de Mira-sol s'omplirà amb una discomòbil, que anirà acompanyada d'un muntatge d'efectes especials, globus gegants i làsers, de la mà de la companyia l'Espectacleria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.