El Duo Chorando actua avui a El Siglo amb Josema Martín


  • Comparteix:

Bartolomeo Barengui / Font: Myspace de l'artista

Bartolomeo Barengui / Font: Myspace de l'artista

El Duo Chorando actuarà aquest diumenge al vermut-concert d'El Siglo Mercantic, amb la col·laboració de Josema Martín. L'actuació comença a dos quarts d'una del migdia i farà un recorregut per la música popular brasilera.

El vermut musical d'aquesta setmana a El Siglo serà un viatge per la història musical del Brasil, des dels clàssics de Pixinguinha fins als temes més moderns de Gismonti i Guinga. Els intèrprets seran el Duo Chorando, amb Filippo Fanó al piano i Bartolomeo Barengui a la guitarra; i el percussionista Josema Martín.

D'altra banda, a partir d'aquest dilluns la sala B d'El Siglo oferirà les pintures de Jesús Gutiérrez de Muñoz a l'exposició '92 Lunas de Agosto'. La inauguració tindrà lloc a les dotze del migdia.

Durant el juliol, els vermut-concert només es faran els diumenges al migdia. Durant els mesos d'estiu i fins al setembre, els dissabtes al matí El Siglo acollirà el vermut habitual, però no hi haurà concert.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.