La força del conjunt de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat eclipsa el Claustre


Temes relacionats

L'Òpera de Cambra de Sant Cugat actua aquest divendres al Claustre ( 6/jul/12)

El jazz enèrgic de la Free Spirits Big Band obre les 'Nits de Música al Claustre' (23/jun/12)


  • Comparteix:

L'Òpera de Cambra de Sant Cugat ha captat els santcugatencs amb l'espectacle 'De tot cor', que el conjunt ha estrenat a les 'Nits de Música al Claustre' aquest divendres. Una proposta innovadora i arriscada que ha donat el protagonisme de l'escenari al conjunt i no als solistes com és habitual. El concert ha comptat amb un treball escènic inspirat en la naturalesa de cada una de les peces interpretades.

L'espectacle, que ha omplert el Claustre del Monestir, ha permés als espectadors veure el cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat en el seu màxim esplendor. La força del conjunt ha adquirit el rol protagonista i ha liderat l'actuació per damunt dels solistes que han emergit en ocasions puntuals per interpretar aspectes de la trama. Com destaca el responsable de la direcció musical de 'De tot cor', Daniel Garcia, en aquesta ocasió han volgut arriscar i trencar amb les maneres de treballar habituals amb els solistes com a plat fort.

Daniel Garcia

La riquesa d'aquesta actuació pasa per les diferents funcions que pot tenir un cor. En els dotze any d'existència del Cor de Cambra no havíem fet un experiment així.


La música ha anat acompanyada d'un treball escènic acurat i inspirat en la naturalesa dels temes interpretats. De fet, la trama ha estat especialment creada per les peces que els directors de l'espectacle havien seleccionat amb anterioritat. Així, l'espectador ha pogut ser còmplice d'històries de conflictes dins del cor.

Daniel Garcia

Vam agafar peces que ens agradaven i vam crear la trama.


L'estil de música que s'ha deixat escoltar al Monestir aquest divendres ha estat molt variat, des de música barroca fins a música moderna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.