Ja es poden adquirir els abonaments de la nova temporada del Teatre-Auditori


Temes relacionats

El Teatre-Auditori no pujarà el preu de les entrades de la nova programació (30/ago/12)

Russian Red i Esperanza Spalding, a la programació del Teatre-Auditori (11/jul/12)


  • Comparteix:

'Grease' serà una de les novetats de la nova temporada / Font: Blogdemusicales.wordpress.com

'Grease' serà una de les novetats de la nova temporada / Font: Blogdemusicales.wordpress.com

Les persones que vulguin adquirir abonaments per a la nova temporada del Teatre-Auditori ja ho poden fer a partir d'aquest dimarts. Enguany, l'abonament general costa 473 euros i dóna dret a veure tots els espectacles de la temporada excepte 'Uaal·la! En família'. El primer espectacle de la temporada és 'Così FUN tutte', de Carol López, que es presenta l'últim dissabte de setembre.

A part de l'abonament general, l'equipament santcugatenc ofereix altres tipus d'ofertes. La primera permet escollir set o 12 espectacles de tota la programació, amb un descompte del 22 al 27%. La segona és un abonament temàtic amb un preu que varia segons el gènere escollit.

Amb la inscripció a la Sala Escenari, l'espectador paga 60 euros que li donen dret a veure les obres 'Tots aquests dois', de Pep Tosar; 'Adreça desconeguda', de Katherine Kressmann-Taylor; 'L'habitació blava', de David Hare; 'Els dolents', de Steven Berkoff; i 'Don Juan Tenorio', de José Zorrilla. En canvi, l'abonament d'òpera permet acudir per 129 euros als espectacles 'Tosca' de Puccini, i 'Nabucco' i 'La Traviata' de Verdi.

L'abonament familiar costa 21 euros i inclou les obres 'Cuentos de arena', de Jon Kepa Zumalde, i 'Trifulkes de la Katalana Tribu', de Víctor Alexandre. L'espectacle de dansa 'Petruixka', de la IT Dansa Jove Companyia de L'Institut del Teatre, també s'inclou en aquesta oferta.

El preu de les entrades del primer semestre de la programació del Teatre-Auditori no augmentarà amb motiu de la pujada de l'IVA del 8% al 21% que ha entrat en vigor aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.