La darrera comèdia de Sacha Baron Cohen, novetat de la setmana als cinemes


  • Comparteix:

Fotograma d''El dictador' / Font: Todocriticas.es

Fotograma d''El dictador' / Font: Todocriticas.es

Arriba als cinemes Yelmo i Cinesa la darrera comèdia de Sacha Baron Cohen, 'El dictador' que parodia un cap d'estat militar d'un país ric en petroli. També s'estrena aquest divendres 'Qué esperar cuando estás esperando', una comèdia amb Cameron Díaz i Jennifer López. Yelmo també porta a les seves sales 'Elefante blanco', que compta amb Ricardo Darín al repartiment.

'El dictador' explica la història de Haffazz Aladeen, un general que fa tot el possible perquè la democràcia no arribi al seu país. Un petit territori ric en petroli anomenat Wadiya i que el militar dirigeix amb mà de ferro des dels sis anys.

El fim 'Qué esperar cuando estás esperando' és una comèdia nord-americana basada en el llibre més venut del món sobre l'embaràs. La història descriu la relació de quatre parelles que es preparen per ser pares.

Finalment, 'Elefante blanco' és una producció argentina dirigida per Pablo Trapero i encapçalada per Ricardo Darín. La proposta narra la història d'amistat entre dos capellans que s'estableixen a Buenos Aires després de sobreviure a un intent d'assassinat. Lluitaran contra la corrupció de la jerarquia eclesiàstica, fet que els comportarà tot tipus de problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.