Obertes les inscripcions per a les 150 activitats de l'Ateneu


  • Comparteix:

Façana de l'Ateneu

Façana de l'Ateneu

L'Ateneu ha obert aquest dilluns el període d'inscripcions per a les activitats i tallers de setembre a desembre per als antics alumnes amb noves ofertes com un taller de cuina hindú, un d'escriptura de records i un de sistema floral. A partir del segon dimecres de setembre les inscripcions seran obertes a tota la ciutadania.

L'Ateneu ja ha enllestit la seva programació per al trimestre de setembre a desembre d'enguany amb 150 cursos i tallers i 1.500 places.

Les principals novetats són un curs de formació en el sistema floral, un taller de cuina hindú, un taller d'escriptura dels records: biografia i autobiografia, classes d'anglès i pintura per a nens de vuit a 12 anys, entre d'altres.

De les novetats presentades ja aquest juliol continuaran els cursos de dibuix, dansateràpia, Bollywood i sortides amb patins en línia.

La continuïtat de la col·laboració amb l'empresa Vins Noé, els cursos de cuina de principiants, Mercat i Menús per al dia a dia, mantindran el Maridatge amb el vi adequat per als diferents plats que es cuinen i les xerrades-tast de vi.

La resta de la programació estarà formada per les activitats ja tradicionals a l'Ateneu com els cursos i tallers de benestar, cuina, dansa, art i creativitat, coneixements, idiomes, formació i Informàtica.

Per a més informació es pot contactar al telèfon 93.674.51.95 o bé al mail centrecivic@ateneu.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.