'El cavaller fosc: la llegenda reneix', la gran estrena d'aquesta setmana


  • Comparteix:

Batman reapareixerà per aturar el terrorista Bane / Font: Return222.com

Batman reapareixerà per aturar el terrorista Bane / Font: Return222.com

'El cavaller fosc: la llegenda reneix' arriba als cinemes Yelmo i Cinesa de Sant Cugat per tancar la saga sobre Batman del director Christopher Nolan. Han passat vuit anys des que Batman va perdre els seus poders per garantir la seguretat de la ciutat de Gotham, però una nova amenaça l'obligarà a resorgir d'entre les ombres tot i no tenir la seguretat de poder vèncer.

L'esperada tercera i última entrega de la saga Batman es presenta amb diversos personatges nous i un repartiment format per Christian Bale, Anne Hathaway, Sir Michael Caine, Tom Hardy, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard i Morgan Freeman, entre d'altres. Després de passar d'heroi a fugitiu amb la intenció d'acabar amb l'activitat criminal a Gotham, Batman reapareixerà per provar d'aturar Bane, un terrorista emmascarat que pretén destruir la ciutat.

Una altra novetat és la presència de la gata lladre Catwoman, encarnada per Anne Hathaway. L'actiu americana va competir amb actrius com Jessica Biel, Blake Lively o Natalie Portman pel paper, però finalment va ser l'escollida per enfundar-se el vestit de cuir i interpretar nombroses escenes de lluita sobre uns tacons vertiginosos.

El director britànic Christopher Nolan ha passat gairebé una dècada treballant en aquesta saga, diferenciada de les adaptacions de Tim Burton i Michel Keaton per un to sever i hiperrealista, sense deixar de ser efectivista i espectacular. Els dos primers capítols de la sèrie, 'Batman begins' (2005) i 'El caballero oscuro' (2008), la qual constitueix la quarta pel·lícula amb més recaptació de la història, van gaudir d'un gran èxit, així que les expectatives sobre aquesta nova estrena són altes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.