Sant Cugat se suma al concert de Girona en favor de les llibertats de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge del concert del 1992 / Font: Catalunyavolviureenllibertat.cat

Imatge del concert del 1992 / Font: Catalunyavolviureenllibertat.cat

Al voltant d'un centenar de santcugatencs assistiran aquest diumenge al concert 'Catalunya vol viure en llibertat' organitzat pel diari 'El Punt Avui' al Parc de la Devesa, de Girona. L'espectacle reivindicatiu en favor de les llibertats nacionals de Catalunya acollirà la música de Brams, Kitsch, Núria Feliu, Macedònia, Els Catarres i Miquel Abras, entre d'altres. Un autobús recollirà els santcugatencs que ho hagin demanat a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), a l'avinguda de Lluís Companys, a les quatre de la tarda, per traslladar-los fins el Parc de la Devesa.

Aquest concert rememora el concert del 29 de juliol del 1992, fet també al Parc de la Devesa de Girona, que va reunir 15.000 persones que protestaven contra les detencions indiscriminades d'independentistes a l'entorn de l'operació 'Garzón'. Sota la mateixa crida que aleshores, 'Catalunya vol viure en llibertat', 'El Punt Avui' organitza un altre concert amb la pretensió de ser l'inici d'un procés que ha de portar Catalunya a la seva llibertat econòmica i política.

El responsable de comunicació de 'El Punt Avui', Jordi Grau, ha destacat que l'objectiu dels organitzadors és aglutinar a Girona les diferents sensibilitats catalanistes en un clam per les llibertats nacionals del país.

Jordi Grau

Hi ha qui pensa que s'ha de seguir sent solidari, però amb un límit i hi ha qui pensa que el camí es la independència. Nosaltres els volem aglutinar a tots a la Devesa en un clam per les llibertats del país.


Si el cartell de fa 20 anys va incloure noms com Sopa de Cabra, Umpah-pah, Els Pets, Lluís Llach, Lloll Bertran, Josep Tero, els Kitsch, l'Elèctrica Dharma, Marina Rossell, i El Último de la Fila, entre d'altres, el concert d'enguany ja té confirmats Brams, Kitsch, Núria Feliu, Macedònia, Els Catarres, Josep Tero, Miquel Abras, Santi Arisa i Carles Belda, per citar-ne alguns, fins un total de 35 actuacions musicals.

A més, els organitzadors tenen preparat des de les sis de la tarda uns inflables per a la mainada, una fira amb productes de la terra, gegants i capgrossos i un concert de sardanes amb la Cobla La Principal de la Bisbal.

Un autobús provinent de Rubí recollirà els santcugatencs que ho hagin demanat a l'estació de FGC, a l'avinguda de Lluís Companys, a les quatre de la tarda. L'autobús anirà fins a Granollers i, d'allà, directament fins a Girona on s'espera arribar al punt de dos quarts i cinc de sis de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.